Over Maria

De kracht van aanraking vind ik bijzonder. Het is een levensbehoefte. Aanraking brengt soms veel meer in beweging dan woorden. Ik vind het fijn om mensen een veilige plek te bieden waar niks hoeft, waar ze helemaal zichzelf mogen zijn, en waar ze geraakt mogen worden. Deze mooie ontmoetingen met anderen geven me energie en inspiratie.

De weg van liefde

Zelfonderzoek en lichaamswerk zijn een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden. Ik vind het waardevol om bewust te leven en te voelen, en om te ontdekken wat ‘waar’ is voor mij. Ik heb een groter ontzag gekregen voor mijn lichaam en de wijsheid die erin opgeslagen ligt. Ik leer te vertrouwen op mijn gevoel. Terwijl oude gedachten en patronen steeds meer hun grip verliezen op mij, kan ik mij steeds meer overgeven aan de stroom van het leven. Dit geeft meer levensgeluk, vrijheid, plezier en energie. Het is de weg van leven vanuit liefde. Een mooie weg waar ik zelf dagelijks in mag leren, met vallen en opstaan. Vanuit mijn eigen ervaring ondersteun ik graag anderen op deze weg.

Een nieuwe richting

Ik ben altijd nieuwsgierig geweest, naar de wereld, naar andere mensen, naar mezelf. Na mijn studie Culturele Antropologie bleef ik zoekende naar wat ik nu echt wilde doen. Ik heb mijn hart gevolgd en ben een ander pad ingeslagen. Ik heb opleidingen gevolgd bij Holos Academie voor Massagetherapie, en de School voor Holistic Pulsing. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring als freelance masseur en geef ik massages bij retraites. Verder hou ik me veel bezig met zelfontplooiing, spiritualiteit en bewustzijn. Dat doe ik door middel van cursussen, workshops, boeken en meditatie- en stilteretraites. Ik laat me inspireren door spiritueel leraren zoals Erik van Zuydam en Jeff Foster.