Massage

Rust, liefdevolle aandacht en zachte kracht zijn kenmerkend voor mijn massages. In een kort voorgesprek nemen we de tijd om te landen, en om te voelen waar jij behoefte aan hebt op dat moment. Ik stem de massage af op jou, en volg daarin ook mijn intuïtie. Tijdens de massage gebruik ik verschillende technieken. Dit kan variëren van zachte en subtiele aanrakingen tot wat steviger en diepere strijkingen en knedingen. Na de massage is er ruimte om even na te praten over jouw beleving van de sessie.

Ontspanningsmassage

Een weldaad voor je lijf. Een heerlijk rustgevende massage die je helpt om te vertragen en te zakken in je lichaam. Het kan een massage zijn van het hele lichaam of van een aantal deelgebieden die jij zelf mag aangeven.

Ontspanning van binnenuit

Mijn benadering is om de ontspanning van binnenuit te laten ontstaan in jezelf. Door de aanraking wordt de ontspanning uitgenodigd in je lichaam. Soms kan het fijn zijn om even een stevige druk te voelen op je gespannen spieren. Maar het is niet noodzakelijk om tot een diepe ontspanning te komen. Door deze massage kan je het verschil gaan voelen tussen spanning en ontspanning in je lichaam.

Holistische massage

Deze massage is een uitnodiging om je lichaam bewust te voelen, precies zoals het op dat moment is. Het geeft ruimte om te onderzoeken hoe het werkelijk met je gaat en wat er voelbaar is in jou. Ik masseer hierbij een deel van je lichaam wat op dat moment om aandacht vraagt. Dat stemmen we samen af.

Massage als meditatie

Bij een holistische massage kijk je vanuit een open en nieuwsgierige houding naar jezelf en je lichaam. Je mag helemaal aanwezig zijn bij wat er door je heen gaat op dat moment. Het is als het ware een massage als meditatie. Misschien zijn er veel gedachten, of is er juist stilte en rust. Misschien voel je spanning in je lijf, of word je geraakt in een gevoel. Het is allemaal goed, er hoeft niks anders. Tijdens de massage stel ik af en toe vragen die helpen om je bewust te worden van wat je voelt en die je beleving kunnen verdiepen. Wat deze massage jou kan geven is dat je meer verbinding met jezelf gaat ervaren.