Ervaringen

B:
“Een massage van Maria voelt voor mij als een dans vol sensitieve aanrakingen waarbij energie en verstilling natuurlijk samenkomen. Tijd vergetend maar in volledige bewustzijn van de vloeiende bewegingen over mijn lichaam. De handen voelend, volgend, open, nieuwsgierig gevend en ontvangend. Iedere keer weer. Dankjewel.”

Monique:
“Maria heeft magische handen. Haar energie verbindt zich moeiteloos via haar handen met mijn lichaam en mijn energie. Deze uitwisseling in combinatie met haar ervaring in massage geven mij de diepe ontspanning van lichaam en geest.”

Carin:
“Het was een heerlijke liefdevolle massage met aandacht gegeven en helemaal afgestemd op mij. Je verstaat de taal van het lichaam. Dankbaar dat te mogen ervaren.”

Bert:
“Een bijna mystieke ervaring waarbij de handen moeiteloos en op een natuurlijke manier mijn lichaam aanraakten. Dit gebeurde heel spontaan, vloeiend en met precies de intensiteit die nodig was. Het gevolg was dat mijn lichaam volledig ontspande waardoor voelbaar de energie werd uitgenodigd om te gaan stromen. Kortom een hele weldadige ervaring.”

M:
“Ik vind het thuis soms lastig om te ontspannen maar bij jou ben ik altijd binnen een paar minuten helemaal zen. Of dit nu ligt aan de rust die je zelf uitstraalt of jouw handen die zacht maar daadkrachtig de plekken opzoeken waarvan ik geeneens wist dat ze vastzaten. Het is dan ook geen wonder dat ik blijf terugkomen.”

Sef:
“Maria masseert vanuit haar hart, respectvol, met volledige aandacht. Heb haar massage als heilzaam en zeer ontspannend ervaren. Voelde mij erg licht na afloop.”

Charlotte:
“Door de aandachtige en zeer rustige, diep gevoelde druk van Maria’s handen werd ik me van mijn hele lichaam bewust, terwijl alleen een gedeelte gemasseerd werd. Een weldadige aanraking!”

Sanne:
“Maria verstaat in haar massages de kunst van daadwerkelijk je kunnen laten zijn met wat is. Wat wil je meer dan dat.”

C:
“Wauw. De massage bij Maria was precies wat ik had verwacht en nodig had. Ik kwam helemaal in mijn lichaam en in contact met mezelf. Ik voelde me verlicht erna!”

Kristien: 
“Wat heb ik een mooie, diepgaande, helende retreat gehad. Jouw massage heeft er heel veel aan bijgedragen, het heeft gemaakt dat ik iets wat verdrongen zat naar buiten heb kunnen brengen, in een bedding van zachtheid. Meer dan dank je wel hiervoor, het zal me altijd bij blijven.”

Jan: 
“Een massage van Maria krijgen is op een bepaalde manier thuiskomen. Alles klopt, de entourage (lekker warm), de prettige ontvangst en vanzelfsprekend ook de massage waarbij Maria haar vak verstaat en je ook thuis komt in je eigen lijf. Wat wil een mens nog meer?”

David:
“Dit was anders dan alle andere massages die ik tot dan toe had gehad. Maria had zuivere aandacht voor de zachte geleidelijke en vloeiende aanraking van mijn lichaam. Langzaam was voor mij wel het toverwoord want daardoor had ik het idee dat mijn lichaam door een veel groter oppervlak werd aangeraakt dan door slechts twee handen. Ik heb inmiddels vaker ervaren dat er tijdens haar massages een diepe ontspanning over me komt. Intense lichamelijke en mentale rust. Er ontstaat stilte. Dat is een openbaring. Het is compleet en weldadig.”

Ingrid:
“Ik ervaarde met de massage diepe ontspanning en heling. De eigen stille ruimte die wordt geraakt.”