Ervaringen

Monique:
“Maria heeft magische handen. Haar energie verbindt zich moeiteloos via haar handen met mijn lichaam en mijn energie. Deze uitwisseling in combinatie met haar ervaring in massage geven mij de diepe ontspanning van lichaam en geest.”

Carin:
“Het was een heerlijke liefdevolle massage met aandacht gegeven en helemaal afgestemd op mij. Je verstaat de taal van het lichaam. Dankbaar dat te mogen ervaren.”

Sef:
“Maria masseert vanuit haar hart, respectvol, met volledige aandacht. Heb haar massage als heilzaam en zeer ontspannend ervaren. Voelde mij erg licht na afloop.”

Charlotte:
“Door de aandachtige en zeer rustige, diep gevoelde druk van Maria’s handen werd ik me van mijn hele lichaam bewust, terwijl alleen een gedeelte gemasseerd werd. Een weldadige aanraking!”

Bert:
“Een bijna mystieke ervaring waarbij de handen moeiteloos en op een natuurlijke manier mijn lichaam aanraakten. Dit gebeurde heel spontaan, vloeiend en met precies de intensiteit die nodig was. Het gevolg was dat mijn lichaam volledig ontspande waardoor voelbaar de energie werd uitgenodigd om te gaan stromen. Kortom een hele weldadige ervaring.”

 

David:
“Dit was anders dan alle andere massages die ik tot dan toe had gehad. Gedurende een vol uur had Maria zuivere aandacht voor de zachte geleidelijke en vloeiende aanraking van mijn lichaam. Onder andere het dragen en masseren van mijn hoofd is me bijgebleven, het voelde alsof ik werd gewiegd. Langzaam was voor mij wel het toverwoord want daardoor had ik het idee dat mijn lichaam door een veel groter oppervlak werd aangeraakt dan door slechts twee kleine handen. Af en toe was er het gevoel dat mijn hele rug door één grote hand werd aangeraakt.

Ik heb inmiddels vaker ervaren dat er, tijdens haar massages, een dusdanige diepe ontspanning over me komt dat ik soms gewoon minutenlang niet lijkt te ademen. Het is absoluut geen slaap maar een diepe intense lichamelijke en mentale rust. Er ontstaat stilte.

Juist die complete rust, van zowel lichaam als mind is een openbaring. Het is compleet en weldadig.

Als ik nu bij haar binnenstap hoef ik alleen maar te zeggen: “doe wat er in je opkomt”. Het maakt namelijk niet uit wat ze doet, het is goed zoals het is.”

Ingrid:
“Ik ervaarde met de massage diepe ontspanning en heling. De eigen stille ruimte die wordt geraakt.”

Marjolein:
“In een woord: weldadig! De massage heeft me een ultiem ontspannen gevoel gegeven. Fijn dat ik zelf kon aangeven waar mijn ‘aandachtsgebieden’ liggen. Daar heb je ook daadwerkelijk iets mee gedaan. Het relaxte achtergrondmuziekje verhoogde de ontspannen sfeer.”